Δημιουργία Λογαριασμού Μαθητή/Καθηγητή

Περισσότερα από 800 αρχαία κείμενα και μεταφράσεις καθώς και πάνω από 410 video. Η υπηρεσία arxaia.gr πρωτοτυπεί παρέχοντάς σου βιντεάκια με ηχητική απόδοση του αρχαίου κειμένου και της μετάφρασής του, αποδεικνύοντάς σου πόσο λίγο άλλαξε τελικά η Ελληνική Γλώσσα μετά από τόσα χρόνια. Παράλληλα, προσφέρονται εκπομπές – αποσπάσματα από πραγματική διδασκαλία σε τάξη όπου εξηγούνται αναλυτικά έννοιες του συντακτικού. Πραγματοποίησε την εγγραφή σου και αναζήτησε όλη την ύλη Αρχαίων Γυμνασίου και Λυκείου με μεταφράσεις, συντακτικό, ασκήσεις, λύσεις και διαγωνισμούς.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το arxaia.gr για 10 ημέρες, περίοδο κατά την οποία μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη χρήση του και να διαπιστώσετε αν εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Εάν επιθυμείτε να έχετε δικαίωμα χρήσης του arxaia.gr για ένα έτος (365 ημέρες), μπορείτε να καταβάλλετε το ποσό των 25 Ευρώ (τελική τιμή με τον ΦΠΑ) μέσω τραπέζης, ή μέσω PayPal, ή με προπληρωμένη κάρτα αγορών, που βρίσκετε στο περίπτερο της γειτονιάς σας.

Σας υπενθυμίζουμε:
  1. Η εγγραφή σας καλύπτει το υλικό όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.
  2. Με το δικό σας κωδικό μπορούν να έχουν πρόσβαση στο arxaia.gr και οι συγγενείς ή φίλοι σας (βεβαίως όχι ταυτόχρονα).

CAPTCHA Image